Stora sällskap på Byns Bistro – när ert sällskap är över 8 personer

På Byns Bistro hittar du en bred meny för alla smaker och tillfällen. Är ni ett större sällskap kan ni fritt välja en eller flera rätter för att skapa en meny eller så väljer ni någon av våra tre färdiga menyförslag.

För att ert sällskap och övriga gäster ska få en så minnesvärd matupplevelse hos oss som möjligt ser vi gärna att större sällskap försöker samsas om så få olika rätter som möjligt i menyvalet.

När ert sällskap är över 18 personer vill vi att ni kontaktar oss så vi tillsammans kan skräddarsy en fantastisk meny för er.

Naturligtvis tar vi hänsyn till allergier och matintolerans.

Har du fler frågor ger vi dig gärna svaren på 031 – 24 20 03. Är vi inte på plats och kan svara går det bra att maila in en bokningsförfrågan på Bokabyns@gmail.comså kontaktar vi er för mer information.

Varmt välkommen med en beställning!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • TripAdvisor - Black Circle
  • Google Places - Black Circle

2017 (c) Byns Bistro sedan 2003

Söker du efter en restaurang på Tredjelånggatan i Göteborg? Restaurangen Byns Bistro hittar du mitt på den krogtäta Tredje långgatan i Göteborg alldeles inpå Linnégatan, Haga och Järntorget. Byns Bistro är en krog, bistro och bar som serverar övervägande  svenska råvaror efter säsong men med fransk bistrokultur i grunden. En kvarterskrog i Linné som också är en antikhandel då du kan köpa inredningen i matsalen! Här serveras lunch måndag till fredag och kvällsmeny tisdag till lördag. Tisdagar är det quiz och frågesport på Byns Bistro och på fredagar har vi en välbesökt Afterwork. Vi har öppet hela dagen och på eftermiddagen mellan lunch och kväll serveras lättare maträtter, kaffe och sötsaker. Baren är öppen hela dagen och från den serveras tex Bistrorätter, ost, chark, snacks och tilltugg. Brett utbud av öl, vin och alkoholfria alternativ. Välkommen till den fina stadsdelen Linné, Tredjelånggatan och Byns Bistro!

Byns Bistro Restaurang, Bar, Antikt | Tredjelånggatan 13, 413 03 Göteborg | Telefon: 031 - 24 20 03